Jump to content
  • 0

My Huds are not working properly!


Trixie Redrose
 Share

Question

  • 0

There are hundreds of AO HUDs in SL and its impossible for us to help you unless we know the specific one you have and have personal experience with it.  You can try this though as it  works on most HUDs if you have a problem with them:

  1. detach it and rez it on the ground
  2. right click and choose edit
  3. with the item still selected go to the menu at the top of your screen Build > Scripts > Reset Scripts
  4. a box will open and show you the progress. 
  5. When it shows its finished  take the item back into inventory and wear it.  It should work then.

If it doesn't work or the Reset Scripts option is grayed out, contact the merchant you go the HUD from for assistance.  Most are very willing to assist you.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

There are hundreds of AO HUDs in SL and its impossible for us to help you unless we know the specific one you have and have personal experience with it.  You can try this though as it  works on most HUDs if you have a problem with them:

  1. detach it and rez it on the ground
  2. right click and choose edit
  3. with the item still selected go to the menu at the top of your screen Build > Scripts > Reset Scripts
  4. a box will open and show you the progress. 
  5. When it shows its finished  take the item back into inventory and wear it.  It should work then.

If it doesn't work or the Reset Scripts option is grayed out, contact the merchant you go the HUD from for assistance.  Most are very willing to assist you.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...