Jump to content
  • 0

nothing is loading in my Second Life Viewer.


VEL0
 Share

Question

  • 0

This is usually caused by a poor internet connection.  If you are using wireless internet, don't.  Use DSL or cable or FIOS.  If you use WiFi to connect your computer to your home network, don't.  Use an ethernet cable.

Turn off your modem and router for a couple of minutes.  Then turn it on and let it reboot.

Try adding the Google free DNS servers in addition to your ISP's DNS server.

Failure to rez your avatar can also be caused by something you are wearing that's become corrupted.  Try putting on one of the default avatars from the Library, or force a default avatar with Develop/Avatar/Character Tests/Test Male (or Test Female).  When your avatar appears, you can then put on your normal appearance items, one at a time.  Watch to see if anything you put on causes the problem to recur.

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

This is usually caused by a poor internet connection.  If you are using wireless internet, don't.  Use DSL or cable or FIOS.  If you use WiFi to connect your computer to your home network, don't.  Use an ethernet cable.

Turn off your modem and router for a couple of minutes.  Then turn it on and let it reboot.

Try adding the Google free DNS servers in addition to your ISP's DNS server.

Failure to rez your avatar can also be caused by something you are wearing that's become corrupted.  Try putting on one of the default avatars from the Library, or force a default avatar with Develop/Avatar/Character Tests/Test Male (or Test Female).  When your avatar appears, you can then put on your normal appearance items, one at a time.  Watch to see if anything you put on causes the problem to recur.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...