Jump to content
  • 0

secondlife map wont TP me


Fancy Button
 Share

Question

  • 0

It's a pity that you don't mention which browser and operating system you're using, as it means I can only link to general help information. You'll likely have to figure out where the "secondlife://" part goes yourself, but the issue is that the secondlife:// protocol isn't associated with an application.

Try this: Mozilla KB: Registering Protocols

Link to comment
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

It's a pity that you don't mention which browser and operating system you're using, as it means I can only link to general help information. You'll likely have to figure out where the "secondlife://" part goes yourself, but the issue is that the secondlife:// protocol isn't associated with an application.

Try this: Mozilla KB: Registering Protocols

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Not only do you need to perform a clean viewer install but I recommend you run this utility and clean up your invalid HTML/MIME methods after doing the uninstall and delete of the hidden support files, before doing the actual reinstall of the SL Viewer.

Wise Registry Cleaner - http://wisecleaner.com/soft/WRCFree.exe

This will allow the new install to correctly rebuild the HTML/MIME link to launch the SL Viewer in the case you have cited.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...