Jump to content
  • 0

I am trying to make an aquarium with fish that swim around in it, but am having a problem.


LuckyCreations1488303085
 Share

Question

  • 0

since I can't be sure what axis the head points to it's hard to guess... but one of these four rotations applied in the REPLACE_ME spot should fix it.

 

llSetPrimitiveParams( [ PRIM_POSITION, root + , PRIM_ROTATION, llEuler2Rot( <0.0, 0.0, angle> ) * REPLACE_ME ] );

<0.0, 0.7071067, 0.0, 0.7071067>

<0.0, -0.7071067, 0.0, 0.7071067>

<0.7071067, 0.0, 0.0, 0.7071067>

<0.7071067, 0.0, 0.0, 0.7071067>

 

and for future reference, you're likely to get faster and more complete answers to scripting issues over here

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

since I can't be sure what axis the head points to it's hard to guess... but one of these four rotations applied in the REPLACE_ME spot should fix it.

 

llSetPrimitiveParams( [ PRIM_POSITION, root + , PRIM_ROTATION, llEuler2Rot( <0.0, 0.0, angle> ) * REPLACE_ME ] );

<0.0, 0.7071067, 0.0, 0.7071067>

<0.0, -0.7071067, 0.0, 0.7071067>

<0.7071067, 0.0, 0.0, 0.7071067>

<0.7071067, 0.0, 0.0, 0.7071067>

 

and for future reference, you're likely to get faster and more complete answers to scripting issues over here

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 0

Hello LuckyCreations very easy fix. I don't know if you fix the problem but there I go anyways :: remove the scrip from the fish, create a new prim, make it transparent attach your fish to it, then select the transparent prim with( edit link what ever is the option )then drop the script on the transparent prim and you are done! make sure to position you fish in the right angle before the link :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...